Контакти

Телефонен номер: +359888724324
адрес: 8277 Лозенец, Царево

 

Адрес: 8277 Лозенец, Царево
тел. +359887498025

Координати:

GPS координати:

N 42.2031759 E 27.7987739

Времето
Грешка от доставчика:
Connection Error:http_request_failed

За Лозенец

Китният Лозенец се намира на 60 км южно от Бургас и е един от малкото български курорти, които съчетават море, планина и реки с екзотична растителност и многообразие на животински видове. Курортното селище е за всички онези, които търсят спокойствие, тишина и уникални природни пейзажи. Село Лозенец е заобиколено от няколко живописни реки, около които се извисява гъста растителност, а хълмовете на Странджа планина се спускат чак до самото море, набраздявайки китното селце. Красивите плажове на курорта привличат дори и най-претенциозните туристи със своята кристално чиста морска вода и фин златен пясък. За любителите на усамотените кътчета Лозенец предлага няколко безлюдни плажа, обградени с красиви скали.
В курорта ще откриете уникална атмосфера, чудесна природа, широк хубав плаж и няколко по-малки. Курортът е част от уникалния парк Странджата в подножието на Странджа планина.
В Лозенец има възможност да карате сърф, да ловите риба. Има ресторанти, дискотеки и други забавления.Средните летни температури варират между 23-26 градуса за месеците юни и септември и между 26-30 градуса за юли и август.
Плажът в Лозенец предлага разнообразни забавления дори и за най-претенциозните посетители. Каране на сърф, скутери или джет, риболов, разходка с лодка и яхта, водни ски, водни пързалки, гмуркане, плажен волейбол, тенис корт са едни от малкото забавления, които курорта предлага. Един път потопите ли се в цялата магия наречена Лозенец, трудно ще се отърсите от очарованието на курорта.